• Imprimeix

17a edició del curs de formació sobre el procés de donació d’òrgans i teixits

Els dies 14,15 i 16 de març tindrà lloc la nova edició d'aquest curs a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron

 

Quan

Data14.03.2018 - 16.03.2018

Afegeix al calendari de Google
Pòster del curs

Pòster del curs de donació i trasplantament

“Fes el millor regal: Dóna vida”.

Amb aquest lema, volem  celebrar que el nostre país encapçala les taxes de donació més altes del món, fet que no hauria estat possible sense la solidaritat dels donants i les seves famílies, i la complicitat del professionals que treballen en un sistema sanitari que ho facilita.

No obstant, no podem baixar la guàrdia perquè hi ha una manca persistent d’òrgans per satisfer la creixent necessitat. De fet, està calculat, que per arribar a l’autosuficiència necessitaríem incrementar la donació mundial al voltant d’un 10% . No ser autosuficients implica que el 10% dels pacient moren abans de rebre l’òrgan, o dit d’una altra manera,  diàriament moren en llista d’espera 12 persones a Europa per manca d’aquest recurs.

El procés de donació esdevé sempre dins l’hospital i per tant és necessària la implicació,  la col·laboració  i participació activa de tots els professionals sanitaris.  La sistematització rigorosa  de tot el procediment s’ha demostrat  primordial en l’ èxit del procés, com també les noves tecnologies, nous procediments, diferents maneres de aproximar-se a les canviants necessitats del pacients i dels seus cuidadors, per aconseguir la màxima qualitat i eficiència.

La formació continuada es una bona manera de contribuir a millorar, fet indestriable del viure.

Per tant, regala vida i participa en el curs. Passa-ho!

L'idioma del curs serà el castellà

On

Hospital Universitari Vall d'Hebron