• Imprimeix

9è Congrès de l'Associació Internacional de Trasplantament Pediàtric a Barcelona

Des del 27 fins al 30 de maig de 2017 Barcelona acollirà el 9è Congrès de l'Associació Internacional de Trasplantament Pediàtric

 

Quan

Data27.05.2017 - 30.05.2017

Afegeix al calendari de Google
Congrès IPTA 2017

El Comitè Científic Assessor està treballant per desenvolupar un programa que abordarà les necessitats especials dels receptors pediàtrics d'un trasplantament i promoure l'avanç de la ciència i la realització de trasplantaments a nens a tot el món.

Des de perspectives de la tolerància, dilemes ètics, la importància dels anticossos, els reptes de les economies emergents, passant pels assajos clínics d'última generació, i més... és el que trobareu a l'IPTA 2017. Tindran especial rellevància els últims avenços en les ciències bàsiques i clíniques relacionades amb el trasplantament pediàtric.

El Congrés és un oportunitat per a tots els involucrats en la cura de nens que necessiten o han rebut un trasplantament d'òrgans, incloent metges, cirurgians, metges d'atenció avançada, infermeres, membres d'equips interprofessionals, científics, coordinadors de trasplantaments o colaboradors de la indústria, entre d'altres.

L'idioma del Congrès serà l'anglès. No es facilitarà traducció simultània.

On

World Trade Centre

Moll de Barcelona s/n, East building, 1st Floor

08039 Barcelona