• Imprimeix

Estat actual de l'activitat de donació, trasplantament i llista d'espera a Catalunya

Amb aquesta iniciativa volem compartir amb tots vosaltres un petit resum de l'activitat de donació i trasplantament d'òrgans de l'any en curs

Activitat donació i trasplantament de l'any en curs

Resum de l'activitat donació i trasplantament a Catalunya, 2017

La infografía s'actualitza mensualment, incorporant els donants i els trasplantaments d'òrgans, realitzats durant el mes anterior, donant com a resultat el nombre de donants i de trasplantaments acumulats en el que portem de l'any. A més, trobareu els donants vius, el percentatge de negatives familiars i l'estat actual de les llistes d'espera de cada un dels òrgans.

Aquesta iniciativa és, a més, un petit homentatge al gran gest de solidaritat i altruisme realitzat pels donants i les seves famílies. Sense ells i elles el trasplantament no seria possible. Un cop més, moltes gràcies!

Si voleu ampliar la informació sobre resultats de donació i trasplantament  a Catalunya, podeu consultar els informes estadístics dels diferents registres d'activitat i seguiment de l'OCATT.

Amb aquesta infografia volem compartir amb vosaltres, l'evolució del nombre de persones que s'han beneficiat d'un trasplantament, gràcies a la generositat dels donants i les seves famílies.

Destaquem

Descarrega la infografia del 1er semestre del 2017

Evolució de l'activitat de donació y trasplantament d'òrgans a Catalunya 2017

Descarrega la infografia 2016 (pdf)

Evolució de l'activitat de donació y trasplantament d'òrgans a Catalunya 2016

Presentació de resultats 2016

Resum de l'activitat de donació y trasplantament d'òrgans a Catalunya 2016

Registres d'activitat i seguiment
Data d'actualització:  29.08.2017