• Imprimeix

Infografia d'activitat de donació, trasplantament i llista d'espera a Catalunya

Amb aquesta infografia volem compartir amb vosaltres, l'evolució del nombre de persones que s'han beneficiat d'un trasplantament, gràcies a la generositat dels donants i les seves famílies.

Activitat donació i trasplantament de l'any en curs

Resum de l'activitat donació i trasplantament a Catalunya, 2017

La infografía s'actualitza un cop al mes, incorporant els donants i els trasplantaments d'òrgans, realitzats durant el mes anterior, donant com a resultat el nombre de donants i de trasplantaments acumulats en el que portem de l'any. A més, trobareu l'estat actual de les llistes d'espera de cada un dels òrgans.

Aquesta iniciativa és, a més, un petit homentatge al gran gest de solidaritat i altruisme realitzat pels donants i les seves famílies. Sense ells i elles el trasplantament no seria possible. Un cop més, moltes gràcies!

Recordeu que si voleu ampliar la informació sobre l'activitat i els resultats en la donació i el trasplantament d'òrgans a Catalunya, podeu consultar els informes estadístics dels registres d'activitat i seguiment de l'OCATT.

Amb aquesta iniciativa volem compartir amb tots vosaltres un petit resum de l'activitat de donació i trasplantament d'òrgans de l'any en curs

Data d'actualització:  15.12.2016