• Imprimeix

Mar: Avui torno a celebrar 18 anys!

Avui hem rebut un d'aquells correus que ens il·lusionen, ens emocionen i ens motiven per treballar més i millor. Era de la Mar, una persona que, avui fa 18 anys, va rebre un trasplantament de cor. La Mar ens explica que està molt emocionada d'haver arribat tan lluny. I vol compartir amb tots la seva experiència, durant la celebració d’aquest dia tan especial! Com diu ella, “celebrem aquest aniversari amb molta més il·lusió que el de naixement!” Aquesta és la seva història:

Mar, 18 anys amb un nou cor!

Foto de la celebració dels 18 anys amb tota la família!

"Avui, dia vint-i-tres de gener de 2017, torno a fer 18 anys!!!

Qui m'havia de dir que darrera aquella frase "tenim un possible cor per tu" hi haurien 18 anys plens de vida, d'esperança, d'amor, de família, d'amics, de viatges, de... VIDA!!!

Els començaments no van ser fàcils; però tampoc va ser fàcil per a aquella família tan generosa que, patint la mort d'un èsser estimat, va ser capaç de donar el seu cor (i qui sap si més òrgans) perquè persones com jo tinguessin una segona oportunitat.

No em cansaré mai de dir que el trasplantament de cor em va canviar la vida, no sol perquè vaig deixar d'estar malalta, si no perquè em va fer veure la vida d'una altra manera. Ara no tinc por de fer coses, d'arriscar-me, sóc més activa, aprofito cada moment, gaudeixo molt dels moment que estic amb els que estimo. És el millor que m'ha passat mai!

Però tampoc em canso de manifestar l'agraïment profund que sento pel meu donant i la seva família. Sense ells, als qui porto sempre amb mi, jo no estaria aquí des de fa 18 anys. Perquè us dec la vida, GRÀCIES!

I gràcies també a tots vosaltres que esteu convençuts de la donació d'òrgans, perquè sé que, en qualsevol moment fareu campanya entre els vostres amics i familiars per tal de convence'ls que donar òrgans és regalar vida!!!

Gràcies a tots per aquests nous 18 anys!!!!!"

Mar

Sóc la Mar i avui, dia 23 de gener de 2017, faig 18 anyets com a trasplantada... Vull explicar-vos la meva experiència!

Destaquem

Fes-te donant Veure mès testimonis

Els trobaràs a l'apartat "Històries personals" de Per què fer-se donant?

Vols explicar-nos la teva experiència? Contacta amb nosltres!
Data d'actualització:  23.01.2017