• Imprimeix

Olga: Als 36 anys em van trasplantar en urgència 0

Us presentem a l’Olga. Ens comenta que, l’altre dia, al llegir la carta de la Mar va quedar molt impactada... “vaig pensar que estava parlant de mi!!!". L'Olga, com la Mar fa un dies, també vol explicar-vos la seva experiència. Aquesta es la seva història:

L'Olga

“Sóc trasplantada, de fetge, des de l'any 2012. Van ser uns mesos molt durs, després del trasplantament i també les setmanes que vaig estar a la UCI sense els meus fills.

Jo tenia 36 anys i feia 5 setmanes q havia donat a llum al Quim i ja veieu, entre tanta emoció i felicitat... em diagnostiquen una hepatitis fulminant amb pronòstic molt greu i urgència 0 estatal en llista d'espera. Si miro enrere... crec que a part de la sort i la força que em van donar els meus, he de donar milions de gràcies a la Dra. Bilbao i la resta de metges i infermeres que em van cuidar a l'Hospital Vall d'Hebron durant aquells quasi 2 mesos. Sou la meva segona família!

I sobretot moltes gràcies a tots els donants i les seves famílies... jo sóc viva gràcies a TU i la teva família. No passa ni un dia que no et doni les gràcies, mai deixaré d'estar agraïda per aquesta nova oportunitat. Gràcies a aquesta donació i a moltes mes, aquell 27 de març vaig tornar a tenir esperança, esperança de viure i poder cuidar els meus fills.

Ara valoro molt més les petites coses i sóc molt més feliç. Gràcies, gràcies a tots!!!”

Olga

Jo tenia 36 anys i feia 5 setmanes q havia donat a llum al Quim...

Destaquem

Fes-te donant Veure més testimonis

Els trobaràs a l'apartat "Històries personals" de Per què fer-se donant?

Vols explicar-nos la teva història? Contacta amb nosaltres!
Data d'actualització:  31.01.2017