• Imprimeix

16 de juny de 2018, torna el Dia dels Imparables!

Amb motiu de la Setmana europea contra la leucèmia (del 21 al 28 de juny) volem fer difusió d'aquesta gran iniciativa que, com cada any des de fa 7, organitza la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia

09/04/2018 14:04
Imparables 2018

16 de juny de 2018, Dia dels Imparables contra la leucèmia

Aquest any la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia compleix 30 anys impulsant de forma incansable tot tipus de projectes en benefici dels pacients i de la ciència per aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia 100% curable, per tots i en tots els casos.

Del 21 al 28 de juny es celebra la Setmana europea contra la Leucèmia, i amb motiu de la mateixa, durant tot el mes s'impulsaran accions per sensibilitzar la societat sobre la importància de la investigació per avançar en la lluita contra la leucèmia i altres malalties malignes de la sang (com els limfomes, el mieloma múltiple, etc.).

En aquest sentit, durant el mes de juny es portaran a terme dues grans accions, t’animes a descobrir-les? Trobaràs tots els detalls a la presentació que s'adjunta!

 

Què és el Dia dels Imparables?

Des de fa 7 anys, la Fundació Josep Carreras reuneix en un dia molt especial a pacients, familiars, amics, metges i investigadors amb un objectiu comú: sortir al carrer per sensibilitzar la població sobre la importància de la investigació de la leucèmia i altres malalties malignes de la sang (com els limfomes, el mieloma múltiple, etc.).

 

Com pots ajudar?

Anima a pacients, expacients, familiars i amics a apuntar-se al Dia dels Imparables! Pots fer-ho fins el 30 d'abril a www.semanacontralaleucemia.org.

 

Difon, informa i comparteix aquesta activitat! Et necessitem!

 

Junts som encara més imparables!

Destaquem