• Imprimeix

Publicat l'informe 2017 d'activitat de donació i trasplantament a Catalunya

Us informem que ja està disponible la publicació “Activitat de donació i trasplantament a Catalunya. Informe 2017”

31/05/2018 08:05
Informe 2017

Informe 2017 d'activitat de donació i trasplantament d'òrgans a Catalunya

En aquest informe hi podeu trobar les dades més rellevants sobre l'activitat de donació i trasplantament d’òrgans a Catalunya: característiques dels donants, dades sobre l’obtenció dels òrgans destinats a trasplantament i informació sobre l’intercanvi amb altres Organitzacions. A més, s’avalua l'evolució de les llistes d'espera, es mostren comparacions internacionals i és faciliten dades de supervivència dels receptors.

Podreu trobar (i descarregar) l’informe en aquesta notícia o accedint des de l’apartat de Recursos / Registres d'activitat i seguiment / Registre de donació i trasplantament del web.

A més d'aquest informe de donació i trasplantament, ja estan disponibles els nous informes del Registre de Malalts Renals de Catalunya, els dels Registres de Donant Viu de Ronyó i Fetge i els documents d'activitat de Trasplantament de Teixits. I, durant el mes de setembre, es publicaran els informes del Registre de Trasplantament Hepàtic de Catalunya, Registre de Trasplantament Cardíac de Catalunya i Registre de Trasplantament Pulmonar de Catalunya. 

Catalunya supera, per primera vegada, els 1100 trasplantament d'òrgans en un any, gràcies als 333 donants de mort encefàlica i mort en asistòlia i als 138 donants vius.

Destaquem