• Imprimeix

Gran èxit de la Transplant Run 2017!

La cursa celebrada el passat diumenge 19 de març de 2017 supera la seva darrera marca amb 2.900 participants.

21/03/2017 10:03
Panoràmica sortida Transplant Run 2017

Vista panoràmica dels moments previs a la sortida de la Transplant Run 2017

Sortida Transplant Run 2017

Sortida dels participants de la Transplant Run 2017

La Transplant Run 2017 ha aconseguit el seu objectiu: superar la marca de l’anterior edició. El diumenge passat 2.900 persones, 100 més que en l’edició anterior, es van aplegar al Parc Fòrum de Barcelona per participar en aquesta cursa solidària en pro dels pacients trasplantats.

La Transplant Run busca conscienciar la població sobre la importància de les donacions, fomentar la pràctica de l'esport i els hàbits de vida saludables, especialment entre aquest grup de pacients, i recaptar fons per a projectes que millorin la seva qualitat de vida. Per això, la recaptació total de les inscripcions i els donatius realitzats a través de la fila 0 es destinarà al VHIR - Vall d'Hebron Institut de Recerca per a la recerca en àmbits relacionats amb el trasplantament.

La cursa, oberta a tots els públics amb un recorregut de 5 quilòmetres pel Parc Fòrum de Barcelona, compta amb el suport de la FATCAT (Federació d'Associacions de Trasplantaments de Catalunya) i de l'OCATT (Organització Catalana de Trasplantaments); l'aval de la Societat Catalana de Trasplantament i la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa".

La Mª José Moscoso (23:48) i en Jonatan Moreno (19:12) han estat els pacients trasplantats més ràpids en completar els 5 quilòmetres de la Transplant Run; mentre que Alejandro Rodríguez Pritchard (15:51) i Erika Robledo Gracia (19:04) s’han imposat en les categories masculina i femenina. 

Fins l'any que ve!

Gràcies al suport de participants i voluntaris, la Transplant Run 2017 ha aconseguit, en una jornada marcada per un ambient magnífic, una gran marca per la vida! Felicitats a tots!

Destaquem