• Imprimeix

Un petit gest que ajudarà a salvar vides

La ESOT (European Society for Organ Transplantation) està creant un vídeo juntament amb l'artista de #JUNTOS, amb l'objectiu de promocionar la donació d'òrgans i augmentar així la taxa de donants a nivell mundial. T'animes a participar? Fes el teu vídeo i envia'l! T'expliquem com fer-ho.

14/06/2017 10:06
Seqüència gestos vídeo #JUNTOSCONESOT

El vídeo: Seqüència dels dos gestos encadenats en 5 segons

Com participar:

- Grava un petit vídeo, fent el gest de #JUNTOSCONESOT (com es descriu a la imatge o amb més detall a:http://bit.ly/JUNTOSCONESOTamb un telèfon intel·ligent en mode horitzontal.

- Envia el vídeo per correu electrònic a: esot2017@esot.org o per WhatsApp al +55 11 972.752.924 de Brasil 

I ja està, és així de fàcil! Un petit gest que ajudarà a salvar vides!

 

Aquesta iniciativa promoguda per l'ESOT, te per objectiu augmentar la conscienciació sobre la donació d'òrgans i augmentar així les taxes de donació, tant a Europa com a la resta del món. El resultat d'aquesta iniciativa es podrà veure, per primer cop, a Barcelona a partir del 24 de setembre, data d'inauguració del Congrés ESOT2017 que es realitzarà a la nostra ciutat. 

Recorda: Els òrgans donats salven milers de vides cada any, però encara moren cada dia, a Europa, 11 persones esperant un trasplantament. Més de 100.000 europeus necessiten un òrgan per continuar vivint.